Qui sóc?

Bones, com podeu comprovar soc un friki. Per a mes informació, titulat en Informàtica de gestió i en el Màster Oficial de Software lliure.

Pel que fa a aquesta web, antigament es tractava d’un blog, on penjava coses que m’interessen, normalment, petits manuals de configuracions o comportament de diferents programes i sistemes informàtics (normalment Linux, que és el que mes utilitzo). Actualment S’ha convertit també en un portfoli on penjo les descripcions dels “projectes” que he realitzat o que estan en marxa.

No voldria semblar esquerp, però no intento que siguin uns manuals aptes per a tothom, si no que senzillament els escric per a mi, per a saber com faig les coses i poder apuntar les referencies llegides i deixar-ho tot ben ordenat, per si en un futur he de tornar a fer el mateix.

Si be crec que no son aptes per a tothom, sempre que trobeu informació que us interessi, sou ben lliures d’agafar-la! i si us sorgeix algun dubte, poseu-vos en contacte amb mi, que sempre que pugui intentaré ajudar-vos :P

Podeu visitar les seccions, per veure una mica que he anat fent i si hi han temes que us interessen.

També soc un malalt dels videojocs, tema sobre el qual escric tambe coses, de tot tipus, des de mes “immorals” a qualsevol xorradeta que faig amb pixel blocs.

De tant en tant també escric coses a www.vadejocs.cat i www.pocafeina.cat, aquesta ultima amb la calma que em caracteritza la he anat configurant també. Encara tinc algun altre projecte entre mans, que tranquils que en sentireu a parlar quan sigui el moment.

CONTACTE

Per evitar spam, no posaré el meu correu per aquí, però mitjançant aquest formulari, us podeu posar en contacte amb mi per a qualsevol cosa!