Web arreglada i Nova Web!! (2×1)

Bé, aprofito aquesta entrada per donar 2 noticies i les 2 bones! :D

Primerament, sembla que aquesta web ja està funcionant, com a mínim la part tècnica. Ara ja podeu veure les feines que he estat fent i participant :D Per altra banda m’agradaria també canviar-ne una mica el disseny, per acabar traient aquestes fulles i “selva” per donar-li un toc mes geek, però em fa una mica de mandra, soc un xic manasses amb Gimp.

La segona notícia és la estrena de Metall Català (www.metallcatala.cat) un projecte conjunt amb el Rafa, en el que he estat treballant aquests últims dies. Es tracta d’una xarxa social de musica Metal en Català.

 

A part de ser un Blog en WordPress i una versió limitada dels fòrums bbpress, ofereix un gran ventall de possibilitats per als usuaris, relacionades amb aquest nou fenomen conegut com xarxes socials, utilitzant BuddyPress permetrà als usuaris, fer amics en funció de les afinitats musicals, dels grups escoltats, enviar-se missatges privats, sincronitzar tot el que es diu dins de Metall Català amb Facebook o Twitter i fins i tot crear esdeveniments en un calendari compartit on els usuaris poden afegir i inscriure’s a diferents activitats.

No dubteu de fer un cop d’ull a ambdues pàgines webs i a comentar el que no us agradi! ;)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *